Mogelijkheden

WAT GEBEURD ER IN “DE KRATER”

In ‘De Krater’ worden alle vormen van edelsteentherapie toegepast ter bevordering van het welzijn van mens en dier. Dit kan op verschillende manieren.

  • door het dragen van de juiste edelsteen op het lichaam
  • door het plaatsen van stenen in een woon- of werkruimte
  • het uittesten van de juiste stenen voor dieren d.m.v. een foto ( een echte foto of een uitgeprinte foto)
  • het adviseren per E-MAIL: mooieaarde@dekrater.nl
  • het geven van persoonlijke coaching en therapie.

Alle edelstenen worden persoonlijk uitgetest, zodat ook zeker een reactie verwacht kan worden. Na ongeveer drie maanden wordt weer opnieuw getest of dezelfde edelsteen nog nodig is of dat er een andere soort als vervolg gedragen moet worden.

Het kan ook zijn dat de conditie van de edelsteen niet goed meer is en deze vervangen moet worden.

Het uittesten gaat met een balanstest. Dit blijkt na jaren werken met deze methode, zeer goed te functioneren. Op deze manier kan er een goede begeleiding gegeven worden. De bedoeling is dat er een stabiele situatie overblijft. De edelsteen die daarbij hoort blijft dan meestal ook heel lang goed. Dat is dan de persoonlijke edelsteen.

Het uittesten van de juiste edelsteen kan altijd tijdens opening tijden, in de winkel en is gratis. Je betaald alleen de edelsteen/stenen.

Het testen kan ook per E-mail: Hiervoor is een recente foto nodig waar je alleen op staat (dus zonder andere mensen of dieren), samen met een korte beschrijving van de persoonlijke omstandigheden. De foto kan per mail doorgestuurd worden. Je hoeft alleen de edelsteen en de verzendkosten te betalen.

Indien het totale bedrag is bijgeschreven op de rekening van De Krater wordt de uitgeteste edelsteen opgestuurd.

Alles in De Krater wordt uitgevoerd door Tosca Tetteroo.

WERKWIJZE

Wat “DE KRATER” o.a. onderscheidt is dat er bij het uittesten van de persoonlijke edelsteen (indien gewenst)  informatie gegeven wordt over de levenssituatie van de persoon die getest wordt. Deze informatie wordt door afstemming op de persoon en de uitkomst van de test doorgegeven. Het is waardevolle informatie die inzicht geeft in veel zaken die op dat moment van belang zijn.

Door de juiste persoonlijke edelsteen te dragen, en zelf bewust te zijn van de werkelijke kern van het “probleem”, werkt Edelsteentherapie bijzonder goed en is het resultaat blijvend.

Tosca “vertaalt” wat doorgegeven wordt en zal dit altijd op een positieve en respectvolle manier aanbieden.

PERSOONLIJK CONSULT

Heb je behoefte aan meer privacy om samen in gesprek te gaan dan is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken.

Kosten van een persoonlijk consult: € 50,- tijdsduur ongeveer 1 uur.

“KRATEREN” Met je eigen groep genieten van de schoonheid en kracht van de stenen en mineralen

Een avond, of een ochtend “KRATEREN”. Met je eigen groepje genieten van de schoonheid en kracht van alle stenen en mineralen die zoveel te vertellen hebben. Hun stem is de stem van Tosca die vertelt over het hoe en waarom van Edelsteentherapie. Alle prachtige stenen en mineralen zijn aanwezig en iedereen kan en mag zelf verschillende stenen voelen en ervaren.

Ook kan de persoonlijke steen of mineraal worden uitgetest met daarbij een begeleidende uitleg.

Tijdsduur ongeveer 2 uur. Kosten per persoon € 20,- incl. koffie of thee. Min. aantal personen: 6 Max. aantal personen 8.

BEGELEIDING GEVOELIGE JONGEREN

Steeds meer jonge mensen komen tot de ontdekking dat hun gevoeligheid tot problemen leidt in hun dagelijkse bestaan.
Vooral paranormale talenten kunnen als deze niet begrepen worden zorgen voor eenzaamheid en verwarring. Er ontstaat een algemeen gevoel van “ongelukkig zijn”.
Mijn begeleiding is erop gericht om deze jongeren te leren omgaan met hun bijzondere talenten. Inzicht te geven en veiligheid te bieden.

Van tijd tot tijd worden kleine bijeenkomsten georganiseerd van gelijkgestemde jongeren, omdat gebleken is dat een gevoel van herkenning erg bevorderend kan zijn voor de sociale contacten in het dagelijkse leven.
De begeleiding kan alleen goed werken indien daar zelf uit vrije wil voor wordt gekozen, maar natuurlijk is er altijd ruimte voor een ouder of ander familielid als dit op prijs wordt gesteld.

Duur van de begeleiding is in overleg.

Kosten: € 50,- per consult van 1 uur.

ONDERSTEUNENDE COACHING BIJ VERANDERINGSPROCESSEN

Een extra ondersteuning tijdens een intens veranderingsproces kan heel verhelderend en prettig zijn.

Tijdens de periode waarin de Edelsteentherapie plaats vindt en er stenen gedragen worden is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in het hoe en waarom de persoonlijke balans zo verstoord is geraakt.

Natuurlijk helpt de uitgeteste steensoort om de energie te herstellen en de persoonlijke kracht weer te gaan ervaren. Toch kan het ook heel fijn zijn om in een periode waarin de balans erg uit evenwicht is hulp te krijgen zodat de veranderingen in levenspatroon makkelijker uit te voeren zijn. De begeleiding kan persoonlijk of via mail plaatsvinden.

Duur van de begeleiding is in overleg.
Kosten intake gesprek 50,-  verdere kosten worden samen besproken.

Wil je meer weten: mail naar : mooieaarde@dekrater.nl

DIEREN EN EDELSTEENTHERAPIE

Dieren reageren over het algemeen heel goed op Edelsteentherapie. Gebleken is dat vooral honden en paarden heel goed behandeld kunnen worden met de juiste edelstenen en mineralen. De stenen kunnen worden uitgetest met behulp van een foto van het betreffende dier.

Het is dus niet altijd nodig om het dier mee te mee te nemen naar De Krater. Voor paarden kan op op locatie getest worden, zodat ook de gehele leefomgeving goed bekeken kan worden. Dat kan ook heel belangrijk zijn om het dier weer helemaal gezond en fit te krijgen.

Een aardige bijkomstigheid is dat dieren in De Krater altijd voor de halve prijs behandeld worden. Dit om het mogelijk te maken voor iedereen om het dier op een natuurlijke manier te helpen gelukkig en gezond te zijn.

AANRADER:

Zoek je een hond of kat, denk dan eens aan een herplaatsingsdier, geef hen ook een kans.

De Krater raad aan om eens te kijken op de volgende website:
www.verhuisdieren.nl